Palautteet

Yleinen palaute

Alla olevan linkin kautta voit jättää anonyymia palautetta MMYL ry:lle sen toiminnasta ja tapahtumista sekä antaa kehitysehdotuksia. Hallitus käsittelee kaikki lomakkeen kautta tulleet palautteet ja ehdotukset. Jos haluat, että hallitus ottaa sinuun yhteyttä koskien jättämääsi palautetta tai ehdotusta, jätäthän myös sähköpostiosoitteesi lomakkeelle.

MMYL ry:n palautelomake

Häirintäpalautelomake

Tämän alla olevan linkin kautta voit tuoda anonyymisti ilmi kokemaasi häirintää. Voit myös antaa omat yhteystietosi lomakkeeseen, jos haluat. Lomaketta lukee ainoastaan MMYL:in yhdenvertaisuusvastaava ja tiedot ovat luottamuksellisia.

MMYL ry:n häirintäpalautelomake

Opintopalautelomakkeet

Tähän on koottu MMYL ry:n ja sen alaisten ainejärjestöjen opintopalautelomakkeita. Voit jättää niihin palautetta kaikista opintoihin liittyvistä asiosta. Jos ainejärjestölläsi ei ole erillistä opintopalautelomaketta, voit antaa palautetta heidän hallitukselleen tai muun palautelomakkeen kautta.

MMYL ry:n lomakkeen kautta parhaiten kulkee koko tiedekuntaa koskevat palautteet esim. koulutusohjelmien rajoja ylittävistä kursseista, kun taas ainejärjestöjen kautta liikkuu tehokkaasti koulutusohjelmakohtaiset palautteet. Palautetta ei kuitenkaan voi antaa liikaa, joten voit laittaa palautteen sekä MMYL ry:n että ainejärjestön opintopalautelomakkeille!

MMYL ry:

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/85789/lomake.html

Lipidi ry:

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/95824/lomake.html

VITA ry:

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/104163/lomake.html

Metsäylioppilaat ry:

https://docs.google.com/forms/d/1IEZDipGqQH-LU4770LpAONRwYNgPFjOXlulVsPTYOOQ

Myy ry:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc7tDIHc3u4inTFckZcIidbHFrzRpoNeK4H-RQWB4DifmCwuA/viewform

Sampsa ry

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/104097/lomake.html